ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

6 μυστικά για λαμπερά και πλούσια μαλλιά

Βασικά κόλπα για να βελτιώσεις σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα των μαλλιών σου

Kathimerini.gr

Περιποιείσαι καθημερινά τα μαλλιά σου, αλλά υπάρχουν κάποιες περίοδοι που δείχνουν πιο θαμπά και άτονα ή πιο αφυδατωμένα. Αυτές τις φορές είναι πιθανό να έχεις επιλέξει λανθασμένα προϊόντα για τον τύπο τους ή να μη χρησιμοποιείς συχνά κάποια άλλα.

Γενικά, καλό είναι να έχεις μία beauty routine που θα ακολουθείς πιστά, μιας και κάτι τέτοιο σου εξασφαλίζει σχεδόν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να ανακαλύψεις 6 εύκολα τρικς για τέλεια μαλλιά, που θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα.

1. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις μία μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα

Για να δείχνουν τα μαλλιά σου λαμπερά και ενυδατωμένα, καλό είναι να προσθέσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου μία αποτελεσματική μάσκα. Τα συστατικά της θα ενισχύσουν την ποιότητα των μαλλιών σου.

2. Μην το παρακάνεις με τη χρησή του σαμπουάν

Ένα καπάκι από το σαμπουάν σου αρκεί για να καθαρίσεις σωστά τα μαλλιά σου και να απομακρύνεις σκόνη και υπολείμματα από προϊόντα styling. Επιπλέον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς πάντα το κατάλληλο προϊόν.

3. Προσπάθησε να μειώσεις τη χρήση της ισιωτικής

Τα εργαλεία θερμότητας επιβαρύνουν ή μπορεί και να καταστρέψουν την ποιότητα της τρίχας, γι’ αυτό η χρήση τους χρειάζεται να γίνεται με μέτρο.

4. Η ενυδάτωση των μαλλιών σου είναι σημαντική

Μην ξεχνάς την ενυδατική σου. Αμέσως μετά το σαμπουάν σου φρόντισε να εφαρμόζεις μία ενυδατική κρέμα, κάνοντας καλό μασάζ στα μαλλιά σου, αποφεύγοντας όμως τις ρίζες.

5. Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο μία φορά το δίμηνο

Μία ανανέωση κάθε τόσο χρειάζεται, γι’ αυτό καλό είναι να μην το αμελείς. Αν δεν θέλεις να αλλάξεις το μήκος τους, μπορείς να καθαρίσεις μόνο τις άκρες.

6. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με κρύο νερό

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κρατήσεις τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, γι’ αυτό μην ξεχνάς να γυρίζεις τη βρύση προς τη μεριά κάθε φορά που ξεπλένεις τα μαλλιά σου.

 

  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση