ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

Ο απόλυτος σύμμαχος για σαγηνευτικό βλέμμα, που αιχμαλωτίζει

Kathimerini.gr

Αν και ξύπνησες αργά, γιατί δεν χτύπησε ποτέ το ξυπνητήρι και ετοιμάστηκες μέσα σε λίγα λεπτά για το γραφείο, δεν σου πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό να φύγεις από το σπίτι χωρίς να εφαρμόσεις, έστω μία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου.

Αδιαμφισβήτητα, η μάσκαρα ανήκει στα προϊόντα που θα βρεις σίγουρα σε ένα γυναικείο νεσεσέρ και αποτελεί το μυστικό για ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Οπότε είναι δύσκολο να ξεχάσεις να τη χρησιμοποιήσεις ακόμη κι αν έχεις αργήσει στο ραντεβού σου. Έτσι, λοιπόν, αφού πρόκειται για ένα αγαπημένο προϊόν, καλό είναι να δοκιμάσεις 4 απίστευτα τρικς, για να την εφαρμόζεις σωστά και να πετυχαίνεις κάθε φορά ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, εφάρμοσε το foundation, το concealer και την πούδρα σου και στη συνέχεια, πιάσε στα χέρια σου τη “θαυματουργή” μάσκαρά σου.

1. Φυσικές βλεφαρίδες
Η πρώτη στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, σου χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κράτησε οριζόντια το βουρτσάκι και πέρασέ το από τη γραμμή των βλεφαρίδων. Άρχισε από τη βάση των βλεφαρίδων κάνοντας κοφτές κινήσεις και συνέχισε πιο απαλά προς τις άκρες.

2. Κάνε πιο έντονη την καμπύλη των βλεφαρίδων σου
Κράτησε τη μάσκαρά σου διαγώνια και άρχισε να τονίζεις τις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού.

3. Τόνισε τις βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού
Είναι το επόμενο εύκολο βήμα, που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου.

4. Τρικ για εντυπωσιακό cat eye look
Αν είναι το σήμα-κατατεθέν σου, φρόντισε να τονίσεις με άλλη μια στρώση τις βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Μπορείς να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις μία στρώση μάσκαρα και στο κάτω βλέφαρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση