ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι ευεργετικές ιδιότητες του αγγουριού

Τονωτική λοσιόν με βάση το αγγούρι και μέλι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σίγουρα θα έχετε ξανακούσει για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το αγγούρι. Είναι δροσιστικό, ευεργετικό για το δέρμα ενυδατώνει,τονώνει και έχει αντιοξειδωτική δράση. Μαλακώνει, καταπραΰνει και συσφίγγει το δέρμα. Κι’όμως όλα αυτά το αγγούρι ένα υλικό που έχουμε όλοι σπίτι μας. Σας προτείνουμε την πιο απλή και εύκολη τονωτική λοσιόν για αυτές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που διανύουμρ και το δέρμα μας έχει ανάγκη από αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες.

1 αγγούρι

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

Πλύνετε καλά το αγγούρι και κόψτε το σε κομμάτια και περάστε το σε blender για να γίνει πολτός. Σουρώστε τον πολτό με μια γάζα, πιέστε καλά μέχρι να βγει όλος ο χυμός. Ρίξτε μέσα στο χυμό αγγουριού το μέλι και ανακατέψτε πολύ καλά για να ενωθούν τα δυο υλικά, Τοποθετήστε τη λοσιόν σε ένα άδειο – καθαρό μπουκαλάκι με καπάκι και φυλάξτε τη στο ψυγείο για μερικές μέρες.

Ανακινείτε καλά το μπουκάλι πριν από κάθε εφαρμογή. Tτοποθετείστε το Κάθε πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό του προσώπου, εμποτίστε ένα pad με τη λοσιόν και περάστε τη σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αφήστε να στεγνώσει φυσικά και στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας κρέμα ή το αντηλιακό σας το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X