ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Victoria Beckham δείχνει το ιδανικό make up

Η σταρ δημιούργησε ένα βιντεοκλίπ με το οποίο το δείχνει στα γρήγορα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το περιοδικό Vogue ζήτησε από τη Victoria Beckham να μας δείξει ποιο είναι το ιδανικό make up όταν αυτή βιάζεται, αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι, η σταρ δημιούργησε ένα βιντεοκλίπ με το οποίο δείχνει στις φανατικές τις θαυμάστριες πώς μπορούν να βάφονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η σταρ είναι το νέο πρόσωπο-μούσα της Estée Lauder. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο τους έχει ως αποτέλεσμα μια limited edition συλλογή μακιγιάζ με την ονομασία Victoria Beckham Estée Lauder.

«Όλη η διαδικασία ήταν μια πηγή έμπνευσης και ένα μεγάλο σχολείο- από το γεγονός πως ταξίδεψα στο παρελθόν μπαίνοντας στα αρχεία της Estée Lauder, μέχρι τη δουλειά που έκανα πάνω στη συλλογή με την ομάδα. Είναι η τέλεια beauty συνεργασία για μένα και τους συνεργάτες μου» δήλωσε η Beckham.

Επιπλέον υπογράμμισε πως «Πάντα θαύμαζα την Estée Lauder και το ισχυρό brand που δημιούργησε και είμαι ενθουσιασμένη που κυκλοφορούμε μαζί αυτή τη σειρά μακιγιάζ και που θα παίξω ένα μικρό ρόλο στο όραμά της για τις γυναίκες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση