ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάθη που καταστρέφουν τα ξανθά μαλλιά

Η θερμότητα κάνει μεγάλο κακό γενικά στα μαλλιά πόσο μάλλον στα ξανθά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μία από τις μεγαλύτερες colorists παγκοσμίως που έχει πελάτισσες πολλές celebrities όπως είναι η Emma Stone, η Marie Robinson, μίλησε για τα λάθη που κάνουν όσες έχουν ξανθά μαλλιά και βλάπτουν τα μαλλιά τους.

1. Η θερμότητα κάνει μεγάλο κακό γενικά στα μαλλιά. Πόσο μάλλον στα ξανθά. Δημιουργεί πρόβλημα. Γι’αυτό να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε ή αν τα χρησιμοποιήσετε να είστε σίγουρες πως δεν έχουν μείνει καθόλου απομεινάρια από προϊόντα όπως η λακ ή κάποιο λαδάκι.

2.Τα λάθος προϊόντα: Και ενώ ξέρουμε πως κάποια προϊόντα είναι πολύ ωφέλιμα για τα μαλλιά γενικότερα δυστυχώς κάποια από αυτά δεν ισχύουν για τα ξανθά μαλλιά. Στα ξανθά μαλλιά κάνει κακό το χαμομήλι όπου μπορεί να τα κιτρινίσει αλλά και ότι περιέχει λάδι ελιάς και argan oil αφού μπορεί να τα σκουρύνει. Αντίθετα αν σου αρέσουν οι DIY μάσκες για τα μαλλιά να προτιμήσεις να χρησιμοποιήσεις αβοκάντο και αυγά που ωφελούν πολύ.

3. Το λάθος λούσιμο: Στο λούσιμο υπάρχει ένα μύθος πως πρέπει να δουλεύουμε καλά τις άκρες αυτό όμως θα δημιουργήσει πρόβλημα στα ξανθά μαλλιά, και το λούσιμο στις άκρες θα τις αφυδατώσει. Αντίθετα πρέπει να δουλεύουμε τις ρίζες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση