ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δοκιμάστε τα 6 καλύτερα hair looks του φθινοπώρου

Ο όγκος στα μαλλιά είναι μία από τις πιο περιζήτητες εμφανίσεις για αυτή τη σεζόν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παίξτε με τον όγκο,μάθετε την τέχνη του knot, ανακατέψτε τα μαλλιά σας, "στολίστε" τα με headbands και τέλος αποφασίστε ποια από τις δυο πλευρές θέλετε.

Διαβάστε ποια είναι τα 6 it hair looks του φθινοπώρου και πώς να τα πετύχετε.

1.Volume
Πολλοί οίκοι μόδας προτίμησαν αυτό το look αυτό. Ο όγκος στα μαλλιά είναι μία από τις πιο περιζήτητες εμφανίσεις για αυτή τη σεζόν είτε υπάρχει στη ρίζα, ή στις άκρες με έντονες μπούκλες.
How to: Εφαρμόστε προιόντα για μπούκλες όπως ο αφρός και στεγνώστε τα αμέσως δίνοντας έμφαση στο σημείο που προτιμάτε ή ακόμη λούστε τα μαλλιά σας με ειδικό σαμπουάν για μπούκλες για να πετύχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

2.The fallen topknot
Τα χαμηλά αλλά και ψηλά σινιόν είναι από τα σίγουρα χτενίσματα που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της μέρας με τις διάφορες εκδοχές τους, από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι και χαμηλά στο σβέρκο να εξυπηρετούν όλα τα γούστα.
How to: Δημιουργήστε έναν κόμπο στο ύψος του λαιμού και αφήστε μερικές τούφες να προεξέχουν για ένα επιμελώς ατημέλητο look που ταιριάζει σε όλες.

3. New wave
Αγαπημένο και απλό χτένισμα διασήμων και μη, αποτελεί το wavy look. Απαλοί σχηματισμοί και ανάλαφρες μπούκλες αγκαλιάζουν το πρόσωπο και δίνουν μια φρέσκια και τσαχπίνικη πινελιά στο όλο look σας.
How to: Μετά από το λούσιμο εφαρμόστε λαδάκι μαλλιών και στεγνώστε τα με το κεφάλι γυρισμένο προς τα κάτω.

4.Precious
Αν βαριέστε τα συνηθισμένα hair looks μπορείτε να τα αλλάξετε απλά προσθέτωντας ένα αξεσουάρ.
How to: Αφήστε τα μαλλιά σας φυσικά και εφαρμόστε headbands ή καρφίτσες. Με αυτό τον τρόπο θα αλλάξετε το look σας κάνοντάς το upgrade.

5.This way
Οι χωρίστρες είναι πάντα in είτε αυτό σήμαινε στο κέντρο με μαθηματικές μετρήσεις ή στο πλάι με ελαφρώς ατημέλητη φράντζα.
How to: Για να πετύχετε ένα πιο αυστηρό look εφαρμόστε τα κατάλληλα προϊόντα στα μαλλιά και χτενίστε τα κοντά στο μήκος του προσώπου.

6.Tied down
Αλλάζει το look σας αλλά και τη διάθεσή σας ταυτόχρονα. Αγοράστε μια κορδέλα - μια βελούδινη θα είναι ιδανική για μια έξοδο το βράδυ.
How to: Δέστε τα μαλλιά σας χαμηλά κοντά στο σβέρκο για να προσθέσετε ένα παιχνιδιάρικο twist στην αυστηρότητα του look σας.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X