ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καθαρισμός με μικροκρυστάλλους

άμεσα λαμπερή, καθαρή και ξεκούραστη επιδερμίδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μία άμεσα λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα αλλά ταυτόχρονα ξεκούραστη επιδερμίδα.

Πρόκειται για μία πολύ δημοφιλή θεραπεία προσώπου και σώματος διότι συνδυάζει ένα άμεσο αποτέλεσμα και χωρίς πόνο.

Είναι μία θεραπεία κατά την οποία εκτοξεύονται και απορροφώνται από μία ειδική συσκευή μικροκρύσταλλοι πολύ μικρού μεγέθους (σαν σκόνη) προς την επιφάνεια του προσώπου, παρασύροντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την περίσσεια του σμήγματος.

Πρόκειται για μία μορφή μηχανικού scrub που είναι πολύ πιο ισχυρό και αποτελεσματικό καθώς ελέγχεται η ένταση αναρρόφησης και εκτόξευσης των μικροκρυστάλλων σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες κάθε δέρματος.

Αμέσως μετά την δερματοαπόξεση με μικροκρυστάλλους το δέρμα παρουσιάζει έναν ήπιο ερεθισμό ο οποίος υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

Η επιδερμίδα είναι απαλή και λαμπερή χωρίς ίχνος σμήγματος ενώ οι πόροι του δέρματος ειδικά μετά από επαναλαμβανόμενες συνεδρίες κλείνουν εντελώς.

Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μία άμεσα λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα αλλά ταυτόχρονα ξεκούραστη επιδερμίδα.

Η απολέπιση που προκαλείται είναι ήπια, ομοιόμορφη και μη ορατή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα μακιγιάζ και να επιστρέψετε κατευθείαν στις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να εκτεθείτε στον ήλιο γι αυτό και η θεραπεία γίνεται χειμώνα – καλοκαίρι.

Είναι θεραπεία που εφαρμόζετε σε όλες τις ηλικίες για λείανση ρυτίδων, λάμψη, φωτεινότητα, θρέψη, απομάκρυνση σμήγματος και ρύπων και φυσικά αναζωογόννηση!

Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X