ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:15
 

€5.000 από τον όμιλο SPP Media και το Εύρηκα Μασσαλίας στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα

Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε η εκδήλωση με δέκα επώνυμες κυρίες να περπατούν στην πασαρέλα για ιερό σκοπό

 

Το περιοδικό Beautiful People αυτή την χρονιά ενίσχυσε και στήριξε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά και τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show.

Η διευθύντρια του περιοδικού Beautiful People Νατάσα Αλεξάνδρου και ο γενικός διευθυντής της Εύρηκα, Ιάσωνας Νεοφύτου, παρέδωσαν την επιταγή των €5.000 στον Λουκά Φουρλά.

Κατά την παραλαβή της επιταγής ο Λουκάς Φουρλάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του και μέσα από τον λόγο του κατάφερε να συγκινήσει όλους όσους βρέθηκαν εκεί. «Πριν από ένα χρόνο έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου να μην αφήσω κανέναν γονιό να δυσκολεύεται να βάλει βενζίνη για να έρθει να δει το παιδί του για να πληρώσει το νοίκι του. Τα χρήματα απόψε ξέρουμε που πάνε. Θα πάνε στην οικογένεια μιας 15χρονης που παλεύει με τον καρκινό. Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε την ευκαιρία να τηρήσω την υπόσχεσή μου», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Η Εβελίνα Κυράστα, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, η Έλβα Ρωσσίδου, η Αφροδίτη Δερματά, η Έλενα Σιακαλλή, η Όλγα Πολίτου, η Έλενα Θεοδώρου, η Τζώρτζια Παναγή, η Κλέλια Γιασεμίδου και η Γιώτα Ροζάνα Πέτρου περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi και βοήθησαν την προσπάθεια του Beautiful People και του Εύρηκα Μασσαλίας για ενίσχυση του «Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα».

Η βραδιά βέβαια δεν θα ήταν ίδια χωρίς την υποστήριξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Μιχάλη Σοφοκλέους, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέλαβαν το τιμόνι της παρουσίασης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε για 3η χρονιά το περιοδικό Beautiful People.

Πηγή: Must.com.cy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X