ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εγγύηση 1 εκατ. έδωσε ο Μπιλ Κόσμπι

Ο Κόσμπι πρόκειται να επιστρέψει στις δικαστικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου

ΠΗΓΗ: Reuters

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται ότι έδωσε ναρκωτικά και εν συνεχεία βίασε μία γυναίκα το 2004, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, παρέδωσε το διαβατήριό του και δεσμεύθηκε ότι δεν πρόκειται να επικοινωνήσει με τη γυναίκα που τον κατηγορεί.

Ο Κόσμπι πρόκειται να επιστρέψει στις δικαστικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου για την προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, η κατηγορία που στοιχειοθετήθηκε κατά του τηλεοπτικού αστέρα πιθανόν να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου, καθώς δεκάδες γυναίκες, που φαίνεται ότι είχαν εμπειρία της συμπεριφοράς του ηθοποιού, ενδέχεται να κληθούν να καταθέσουν στην υπόθεση επιδεινώνοντας σημαντικά τη θέση του.

Ηδη, η αστυνομία του Λος Αντζελες ερευνά δύο ακόμα περιστατικά που έλαβαν χώρα το 1974 και το 2008 στο Πλέιμποϊ Μάνσιον. Tο πρώτο αφορά την Τζούντι Χουθ, που κατηγορεί τον Κόσμπι ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών. Το δεύτερο, το μοντέλο Χλόη Γκόινς, που ισχυρίζεται ότι ο Κόσμπι τής έδωσε ναρκωτικά και τη βίασε το 2008, αλλά κατέθεσε το συμβάν στην αστυνομία τον Ιανουάριο του 2015.

 Η θέση του μοιάζει να είναι αρκετά δυσχερής αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, ο τηλεοπτικός αστέρας είχε καταθέσει ενόρκως το 2005 ότι χορήγησε ναρκωτικά σε τουλάχιστον μία γυναίκα, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί του.
 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X