ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

B.o.B: «Η Γη είναι επίπεδη - η NASA μας έχει εξαπατήσει»

Ο Bobby Ray ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter που αποδεικνύουν την επιπεδότητα της γης

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο διεθνούς φήμης ράπερ και μουσικός παραγωγός B.o.B (κατά κόσμον, Bobby Ray Simmons Jr.) προσπαθεί από την Δευτέρα να «αποδείξει» ότι η Γη είναι επίπεδη, ανεβάζοντας πληθώρα σχετικών συνδέσμων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Επιχειρώντας να ξεκινήσει ένα διαδικτυακό ντιμπέιτ για να «ξεσκεπάσει τη συνωμοσία», ο Bobby Ray ανεβάζει από εκείνη την ώρα δεκάδες φωτογραφίες που, κατά τη γνώμη του, αποδεικνύουν την επιπεδότητα του πλανήτη μας.

«Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν διεθνείς νόμοι που μας απαγορεύουν να εξερευνήσουμε την Ανταρκτική και τον Βόρειο Πόλο. Τί κρύβουνε;», γραφεί κάτω από μία από αυτές ενώ αλλού: «Τα έχω βάλει με τους μεγαλύτερους ψεύτες της Ιστορίας. Έχετε εξαπατηθεί»

Ο Simmons επιμένει ότι η τελευταία του «σταυροφορία» δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο: «Όχι δεν είμαι τρελός. Νιώθω μια χαρά. Δεν παίρνω τίποτα πιο 'δυνατό' από χασίς, ούτε το κάνω για να προωθήσω την μουσική μου».


«Τί κοιτάς Buzz [Auldrin];»
Απλοί χρήστες και καταξιωμένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και ο διεθνούς φήμης αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson, προσπάθησαν να εξηγήσουν στον ράπερ τα σφάλματα στους συλλογισμούς του, αλλά ο τραγουδίστης δεν φάνηκε διατεθειμένος να μεταπειστεί: «Θέλουν να παραμείνω ένας καλός, μικρός ράπερ. Να τραγουδώ και να χορεύω αλλά όχι και να αμφισβητώ».

Επίθεση και στην NASA
Από την μήνη του καλλιτέχνη δεν ξέφυγε ούτε η NASA που την κατηγορεί για την διαιώνιση του «μεγάλου ψέματος», αποκαλώντας το προσωπικό της «φύλακες της άκρης της Γης».


«Καλή δουλειά παιδιά»
«Δείξτε μου μια φωτογραφία του ‘σφαιρικού πλανήτη’ μας που να μην είναι της NASA και θα το παραδεχτώ», συνέχισε ο 27 χρόνος τραγουδιστής, αμφισβητώντας μια αλήθεια που ακόμη και ο Αριστοτέλης είχε υποψιαστεί  στο έργο του Περί Ουρανού.

«Από τις παρατηρήσεις των αστεριών είναι προφανές πως, όχι μόνο η Γη είναι σφαιρική αλλά ότι και η περιφέρειά της είναι σχετικά μικρή αφού μία μικρή αλλαγή της θέσης μας προς τον Βορρά ή τον Νότο, επισύρει μια αντίστοιχη αλλαγή στον Ορίζοντα», έγραφε ο Σταγειρίτης φιλόσοφος, 50 χρόνια πριν Ερατοσθένης επιχειρήσει τον πρώτο υπολογισμό της περιμέτρου της Γης και 2.300 χρόνια πριν τον αμφισβητήσει ο Bobby Ray Simmons Jr.


«Το μόνο πράγμα στο οποίο συμφωνούν όλες οι χώρες είναι η περιορισμένη πρόσβαση στους πόλους. Ζήτω τα Ηνωμένα Έθνη! Σας πιστεύουμε».

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ