ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Σίντι Κρόφορντ τερματίζει την καριέρα της;

To μοντέλο φέρεται να έχει δηλώσει, «δεν έχω πλέον τίποτα να αποδείξω»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το γνωστό σουπερμόντελ Σίντι Κρόφορντ ανακοίνωσε πρόσφατα πως επιθυμεί να τερματίσει τη μακρά και επιτυχημένη καριέρα της μόλις κλείσει τα 50 της χρόνια, στις 20 του τρέχοντος μηνός.

Το πασίγνωστο μοντέλο και σταρ προέβη σε αυτές τις δηλώσεις σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rhapsody. Όπως συγκεκριμένα έχει δηλώσει, «δεν έχω πλέον τίποτα να αποδείξω».

Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν το όνομα της μελαχρινής γαζέλας, με τη γήινη ομορφιά, η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 στις πασαρέλες. Χαρακτηρίστηκε κορυφαίο μοντέλο, μαζί με μία πλειάδα άλλων πασίγνωστων μοντέλων, στα ονόματα των οποίων γυρίζει το κεφάλι του με εκστασιασμό σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός και με θαυμασμό ο γυναικείος, έχουμε και λέμε: Kate Moss, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, και πολλές άλλες.

Με σήμα κατατεθέν της την ελιά στο άνω χείλος, μάγεψε τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και στέφθηκε μία από τις
βασίλισσες των εξωφύλλων των περιοδικών, πρωταγωνιστώντας στις μεγαλύτερες καμπάνιες.

Το μοντέλο καταρρίπτει τον μύθο και αποδεικνύει ότι η ομορφιά συνδυάζεται με το μυαλό, αφού η Κρόφορντ μπήκε στο πανεπιστήμιο ως αριστούχος, παίρνοντας, μάλιστα και υποτροφία. Ξεκίνησε για να σπουδάσει χημικός, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της επειδή η μοίρα είχε για αυτήν άλλα σχέδια. Το κοφτερό μυαλό της, όμως, αποδείχτηκε ο μεγαλύτερός της σύμμαχος, καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της. Η λαμπερή καριέρα της ξεκίνησε όταν εντοπίστηκε, κορίτσι τότε, από έναν φωτογράφο μιας μικρής τοπικής εφημερίδας, όλως τυχαίως. Το έμπειρο μάτι του φωτογράφου εντόπισε μέσα στο πλήθος το ψηλόλιγνο κορίτσι και αμέσως σκλαβώθηκε από την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Της ανοίχτηκε η πόρτα σε ένα πρακτορείο στο Σικάγο και αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας εντυπωσιακής πορείας, γνωστής, λίγο ή πολύ, σε όλους μας.

Πέρα από τα ατελείωτα χιλιόμετρα στην πασαρέλα, το γνωστό μοντέλο παρουσίασε εκπομπές στην τηλεόραση, πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις και σε ταινίες, ξεδιπλώνοντας το πολυεπίπεδο ταλέντο της.

Η σταρ απασχόλησε, επίσης, τους παπαράτσι για την προσωπική της ζωή. Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η σχέση της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1991. Ο γάμος τους κράτησε τέσσερα χρόνια. Η σταρ ξαναπαντρεύτηκε το 1998, με το μοντέλο Ράντι Γκέρμπεπ, με τον οποίο ο γάμος τους καλά κρατεί, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γνωστή για την προσγειωμένη της συμπεριφορά, η γυναίκα της διπλανής πόρτας, αλλά και η ονειρεμένη και απαστράπτουσα σταρ, απέδειξε πως 30 χρόνια επιτυχημένης καριέρας δεν είναι αρκετά για να περικλείσουν το ταλέντο της. Και όμως, η ισορροπία κρατήθηκε ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, παρά τα άκρως επιτυχημένα βήματά της. Μένει να δούμε εάν θα παραμείνει συνεπής στις δηλώσεις της περί τερματισμού της δυναμικής πορείας της. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε, πάντως, πως το όνομα Σίντι Κρόφορντ θα συνεχίσει να ακούγεται και να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα. Υπήρξε, άλλωστε, κατά τη Vogue, «η κορυφή των topmodels».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X