ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η γκόθικ πλευρά της Lady Gaga

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα του Marc Jacobs

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga φαίνεται να απόλαυσε ιδιαίτερα την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Marc Jacbs, που πραγματοποιήθηκε στις 18 του τρέχοντος μηνός. Το σόου έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας που πρόσφατα ολοκληρώθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο θρυλικός σχεδιαστής της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της, μία πτυχή από τις πολλές, είναι η αλήθεια, που μας έχει επιδείξει η σταρ, μιας και αρέσκεται ιδαίτερα στο να μεταμορφώνεται και να πειραματίζεται με την εμφάνισή της.

Μαζί με το 20χρονο πανέμορφο μοντέλο Kendall Jenner αποτέλεσαν τις μούσες του θρυλικού σχεδιαστή και εντυπωσίασαν στην πασαρέλα με τις εκκεντρικές, «σκοτεινές» τους εμφανίσεις.

Η Lady Gaga εντυπωσίασε το κοινό, φορώντας ένα μακρύ γκρίζο παλτό, με γούνα στα μανίκια, μαζί με μία κίτρινη μπλούζα/πουκάμισο και ένα πολύ μεγάλο φιόγκο γύρω από τον λαιμό της. Το στοιχείο της εμφάνισής της που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν οι πανύψηλες μπότες τις, φτιαγμένες από δέρμα πύθωνα, καθώς και το ιδιαίτερο στυλ στα μαλλιά και το γκόθικ βάψιμό της.

Η εμφάνισή της, καθώς και η δήλωση που έκανε την ημέρα εκείνη πως «ξανοίγει» επί μονίμου βάσεως τα φρύδια της, θα μείνουν αισθητά χαραγμένες στη μνήμη των θαυμαστών της. Πάντως, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές για τον αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο υποστήριξε την έμπνευση του θρυλικού σχεδιαστή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X