ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Μαντόνα χάνει προσωρινά την κηδεμονία του γιου της

Άσχημα τα μαντάτα για τη βασίλισσα της ποπ, αφού «εγκαταλείπεται» από τον Ρόκο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Άσχημα τα νέα για τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, μιας και σύμφωνα με προσωρινή απόφαση της δικαστού του Ανώτερου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, ο γιος της Ρόκο θα παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι να κλείσουν τα σχολεία, μαζί με τον πατέρα του.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως ενώ ο Ρόκο βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του σε περιοδεία στις ΗΠΑ, κατά τον περασμένο Δεκέμβριο, «εγκατέλειψε» τη μητέρα του και προτίμησε να πάει στο Λονδίνο και να ζήσει με τον πατέρα και τη μητριά του. Μάλιστα, προέβη σε αυτήν την κίνηση, αγνοώντας την απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία έπρεπε να περάσει τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μητέρα του.

Παρά τις προσπάθειες της δικαστού του Ανωτέρου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης Ντέμπορα Κάπλαν για να συνεργαστούν η Μαντόνα και ο πρώην σύζυγός της Γκάι Ρίτσι και να επιλύσουν τις διαφορές τους για την επιμέλεια του 15χρονου γιου τους Ρόκο, κάτι τέτοιο, εν τέλει, δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι όταν οι δικηγόροι τους, εκπροσωπώντας τους διάσημους πελάτες τους, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να δώσουν τη μάχη τους για την επιμέλεια του μικρού, δεν είχαν παρά να δεχθούν την προσωρινή απόφαση της δικαστού για παραμονή του Ρόκο μαζί με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ