ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Κέιτλιν Τζένερ είναι η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας των H&M

Υπέγραψε για την προώθηση των αθλητικών ρούχων της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Η γνωστή και πολυσυζητημένη για την προσωπική της ιστορία και την εγχείρηση αλλαγής φύλου Κέιτλιν Τζένερ απασχολεί την επικαιρότητα και πάλι. Αυτή τη φορά έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της επικείμενης καινούριας της συνεργασίας με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων H&M.

Συγκεκριμένα, η Τζένερ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα sportswear καμπάνια της εταιρείας. Η 66χρονη γνωστοποίησε την επικείμενη συνεργασία της με την εταιρεία μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram στον προσωπικό της λογαριασμό. Ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το παρασκήνιο της φωτογράφισης, ντυμένη με αθλητικά ρούχα που έχουν την υπογραφή της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη δουλειά στην οποία υπογράφει η Τζένερ ως μοντέλο. Πρόκειται για τη δεύτερή της συνεργασία, μιας και πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε και μία άλλη της συνεργασία, αυτή με τη MAC Cosmetics. Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών κυκλοφόρησε ένα lipstick με την υπογραφή της Τζένερ.

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ