ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όλα όσα είπε η Rihanna στη «Vogue»

Αποκάλυψε πολλές και διάφορες λεπτομέρειες για το νέο της album

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Η Rihanna κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της Βρετανικής Vogue και στη συνέντευξή της είπε πολλές και διάφορες λεπτομέρειες για το νέο της album και για τους αγαπημένους της σχεδιαστές.

Για το τραγούδι ''Higher'', στο οποίο τραγούδα σε ασυνήθιστούς τόνους και εντάσεις για εκείνη:

''Το ηχογραφήσαμε η ώρα 4 το πρωί. Από τις 4 μέχρι τις 5. Είχαμε τελειώσει κάτι τραγούδια και είπαμε απλά ''Ας βάλουμε ένα ουίσκι και να το ηχογραφήσουμε''. Όταν άκουσα το τραγούδι, το φαντάστηκα σαν μεθυσμένο voice mail. Ξέρεις πως έχει λάθος και μετά μεθάς και σκέφτεσαι ''Μπορώ να τον συγχωρήσω. Μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε''. Απλά, απελπισία.

Για τον τρόπο που τραγουδά το ''Work''
Νιώθω πως αν πρόφερα σωστά τις λέξεις θα ήταν μια απ' τα ίδια. Έτσι μιλούμε στην Καραϊβική. Το τραγούδι εκπροσωποί την κουλτούρα μου, γι' αυτό άλλαξα λίγο τον τρόπο που τραγουδώ.

Για τους αγαπημένους της σχεδιαστές

Λατρεύω τη Stella McCartney. Έχει ένα τρόπο να κάνει τις γυναίκες να δείχνουν σέξι χωρίς προσπάθεια, κάτι που αγαπώ πραγματικά. Ο Alexander Wang είναι πάντα λίγο πιο μπροστά από τους άλλους, δεν ακολουθεί ποτέ. Ο Raf Simons είναι φρικίο. Είναι το άλλο μου μισό στο design. Πώς μπορεί κάποιος να σε καταλαβαίνει τόσο πολύ;

Αγαπώ και τη Victoria Beckham. Λίγες φορές έχω φορέσει ρούχα της αλλά τα γυαλιά ηλίου της είναι πολύ καλά. Ξέρει πως να αναδείχνει τη μέση της γυναίκας. Το ίδιο και ο Zac Posen, είναι ο καλύτερος σ' αυτό. Ο Jean Paul Gaultier είναι βασιλιάς, και ο Dior είναι διαχρονικός αλλά μ' αρέσει που δεν φοβούνται ποτέ την αλλαγή και την εξέλιξη.

 

Πηγή: Must

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ