ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με απέλαση κινδυνεύει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Μετά τα επικριτικά σχόλια του ηθοποιού για τη βιομηχανία παραγωγής φοινικέλαιου

Η κυβέρνηση της Ινδονησίας φέρεται να απείλησε με απέλαση τον διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εξαιτίας των επικριτικών σχολίων που ανέβασε στο Instagram για τη βιομηχανία παραγωγής φοινικέλαιου, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σουμάτρα!

Πριν κάποιες μέρες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, γνωστός για την οικολογική του δράση, πήγε στη βόρεια Σουμάτρα και επισκέφθηκε προστατευόμενο εθνικό πάρκο. Εκεί φωτογραφήθηκε με ελέφαντες και ουρακοτάγκους.

Στην συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram με όχι και τόσο καλά σχόλια. Με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι αρχές τις Ινδονησίας και να μελετούν το ενδεχόμενο να μην του επιτρέψουν να ξαναγυρίσει στη χώρα. Ο ηθοποιός έγραψε: "Είναι το τελευταίο μέρος στη γη όπου ουρακοτάγκοι, τίγρεις, ρινόκεροι και ελέφαντες συνυπάρχουν μέσα στη φύση. Όμως η επέκταση των φυτειών της βιομηχανίας φοινικέλαιου κατακερματίζει το δάσος, κόβει βασικές οδούς μετακίνησης των ελεφάντων και καταστρέφει ένα μοναδικό τοπίο.Η περιοχή απειλείται με αποψίλωση αλλά και από τη λαθροθηρία".

Οι αρχές όμως θεώρησαν τις δηλώσεις του προσβλητικές και δήλωσαν "Υποστηρίζουμε τις ανησυχίες του για το οικοσύστημα αλλά μπορούμε να τον βάλουμε στη μαύρη λίστα και να μην ξαναγυρίσει στην Ινδονησία αν συνεχίσει τα προκλητικά μηνύματα".

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ