ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη εμφάνιση της Kate Middleton

Αυτό που ξέρει να κάνει καλά η Kate Middleton είναι να ντύνεται σωστά για κάθε περίσταση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αυτό που ξέρει να κάνει καλά η Kate Middleton είναι να ντύνεται σωστά για κάθε περίσταση. Η Duchess όχι μόνο καταφέρνει με τα looks της να δημιουργεί τάσεις και να αποθεώνει κομμάτια της high street που γίνονται sold out μέσα σε λίγα λεπτά αλλά γνωρίζει το ''dress code'' για κάθε εμφάνισή της.

Απόδειξη; Τα looks στην πρόσφατη περιοδεία της στην Ασία -απόλυτα συντονισμένα με την ασιατική κουλτούρα και παράδοση-, όπου μας χάρισε μια σειρά από εθνίκ σύνολα ανάμεσα στα οποία ήταν και η χθεσινή της εμφάνιση στο Lingkana Palace, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της μόδας.

Με ένα φλοράλ μάξι φόρεμα Tory Burch με σκισίματα στο πλάι, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα Gianvito Rossi και πασμίνα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, Kate Middleton έκανε ίσως την καλύτερη και πιο ανατρεπτική της εμφάνιση, ενώ ενίσχυσε το look της με εθνίκ σκουλαρίκια προσθέτωντας το απαραίτητο γκλαμ στοιχείο στο σύνολό της.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Bhutan, συναντήθηκαν με τον Βασιλιά Jetsun και την Βασίλισσα Jetsun και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη επιλογή για την Kate από αυτό το statement κομμάτι για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ