ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ozzy και Sharon Osbourne χωρίζουν, μετά από 33 χρόνια γάμου

Ήταν ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής των Black Sabbath και η σύζυγός του Sharon, γνωστή για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή διαγωνιστικών show σε Αμερική και Βρετανία, αποφάσισαν κοινή συνενέσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός τους απασχόλησε και απασχολεί τα διεθνή ταμπλόιντ, μιας και επρόκειτο για ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ που παρέμειναν παντρεμένα για 33 χρόνια.
Το ζευγάρι είχε χωρίσει για ένα μικρό διάστημα το 2013 εξαιτίας του εθισμού του Ozzy στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά επανασυνδέθηκε, μιας και ο Ozzy αποτοξινώθηκε.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, όπως ακούγεται, ο χωρισμός τους δεν σχετίζεται με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά, σύμφωνα με τις φήμες, με απιστία του Ozzy, με γνωστή κομμώτρια των σταρ.
Οι δύο τους είχαν τρία παιδιά μαζί, ενώ γνωρίστηκαν κατά τη δεκαετία του ’70, με τη Sharon να γίνεται η μάνατζερ του τραγουδιστή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ