ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers

Ακύρωση των εμφανίσεών τους εξαιτίας της περιπέτειας του Άντονι Κίντις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Καλιφόρνια οι Red Hot Chili Peppers, καθώς ο τραγουδιστής της μπάντας Άντονι Κίντις μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς λόγω ασθένειας οι @ChiliPeppers αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το σύνολο των εμφανίσεων τους στο #WeenieRoast», έγραψαν στο Twitter οι διαχειριστές του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ, του Λος Άντζελες, που είναι και χορηγός της ετήσιας εκδήλωσης.

Οι εκπρόσωποι του Irvine Meadows Amphitheatre ανακοίνωσαν την ακύρωση των εμφανίσεων και τη νοσηλεία του τραγουδιστή στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το περιοδικό Billboard ανέφερε ότι ο Κίντις μεταφέρθηκε, ενώ το συγκρότημα έκανε πρόβες στη σκηνή, με ασθενοφόρο έχοντας αφόρητους πόνους στο στομάχι, επικαλούμενο πηγές από τον ραδιοφωνικό σταθμό KROQ, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του προβλήματος.

«Κανένας δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς που δεν μπορούμε να εμφανιστούμε απόψε στη σκηνή. Στέλνω την αγάπη μου για ταχεία ανάρρωση στον αδελφό του Άντονι», έγραψε στο Twitter ο ντράμερ των Chili Peppers, Τσαντ Σμιθ.


Ο Άντονι Κίντις γεννήθηκε το 1962 και είναι μέλος της μπάντας Red Hot Chili Peppers από το 1983 ως ένας από τους συνιδρυτές. Το 2004 δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Scar Tissue» που έγινε Best Seller από τη New York Times.

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X