ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίθεση Σάραντον προς τον Γούντι Άλεν

Η ηθοποιός πιστεύει πως ο Αμερικανός σκηνοθέτης κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αιχμές για το παρελθόν του Γούντι Άλεν άφησε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών η 69χρονη ηθοποιός Σούζαν Σάραντον.

«Δεν έχω τίποτα καλό να πω γι αυτόν» είπε από το πάνελ με θέμα το ρόλο των γυναικών στον κινηματογράφο στο οποίο και συμμετείχε. «Πιστεύω ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα παιδί και αυτό είναι απαράδεκτο» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην έναρξη του Φεστιβάλ προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση, καθώς ο Λορέν Λαφίτ, που βγήκε στη σκηνή παρουσία του σκηνοθέτη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλό που έχεις γυρίσει τόσες πολλές ταινίες στην Ευρώπη παρόλο που ακόμα δεν έχεις καταδικαστεί για βιασμό στις ΗΠΑ» σημείωσε κάνοντας το κοινό να παγώσει.

Ο Λαφίτ δικαιολόγησε το αστείο του υποστηρίζοντας ότι όταν το έγραψε το έκανε για να σχολιάσει την Ευρώπη και το γεγονός ότι «ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς σκηνοθέτες έχει περάσει χρόνια στην Ευρώπη χωρίς να κατηγορηθεί για βιασμό σε σύγκριση με τον Ρομάν Πολάνσκι».

Το αστείο του ωστόσο ήρθε σε μία πολύ κακή χρονική συγκυρία καθώς μία μέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ, ο γιος του Άλεν, Ρόναν Φάροου έγραψε άρθρο με το οποίο επιτέθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αποτυχία τους να στριμώξουν τον σκηνοθέτη για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της υιοθετημένης κόρης του Ντίλαν Φάροου.

Η Σούζαν Σάραντον πάντως πιστεύει τα παιδιά του Γούντι Άλεν και έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος τους στην υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ