ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Αντζελίνα Τζολί επιτίθεται στον Ντόναλτ Τραμπ

Μεγάλη μερίδα διάσημων του Χόλιγουντ αντιτίθενται στην εκλογή Τραμπ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενάντια στα όσα δηλώνει,κατά καιρούς, ο Donald Trump, για τη μουσουλμανική κοινότητα, τάχθηκε η Angelina Jolie, μπαίνοντας κι αυτή στη λίστα με τους διάσημους του Χόλιγουντ που αντιτίθενται στην εκλογή του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Η 40χρονη ηθοποιός βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο Λονδίνο εκπροσωπώντας την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και μίλησε για τους πρόσφυγες λέγοντας ότι «για μένα η Αμερική είναι χτισμένη από ανθρώπους που προέρχονται από όλο τον κόσμο και που ήρθαν για τις ελευθερίες που έχει και ιδιαίτερα για την ελευθερία στη θρησκεία. Έτσι είναι δύσκολο να ακούω κάτι αντίθετο από αυτό και κυρίως από κάποιον που πιέζει για να γίνει ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο διεκδικητής του προεδρικού χρίσματος, Donald Trump είχε δηλώσει ότι θα πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, καθώς και να κλείσουν ορισμένα τζαμιά που λειτουργούν.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε και στο ΒΒC για την προσφυγική κρίση, συγκρίνοντας την κατάσταση με αυτή που είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου λέγοντας ότι «είναι η στιγμή που τα έθνη θα πρέπει να ενώσουν τις προσπάθειες τους», τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως όλες οι προσπάθειες που γίνονται για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες υποχρηματοδοτούνται δραστικά.

Yπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο πατέρας της Τζολί Jon Voight που είναι οπαδός της αμερικανικής δεξιάς κυκλοφόρησε μια δήλωση με την οποία τάσσεται υπέρ του Trump, τον οποίο εκθειάζει.

 

Πηγή Mustcy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ