ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Johnny Depp: Η πρώτη ανακοίνωση για το διαζύγιο από την Amber Heard

Το ζευγάρι χωρίζει μετά από 15 μήνες γάμου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Johnny Depp αποφάσισε να απαντήσει για τον χωρισμό με την Amber Heard η οποία κατέθεσε αγωγή διαζυγίου μετά από μόλις 15 μήνες γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».

Ο 52χρονος ηθοποιός, εξέδωσε μέσω του εκπροσώπου του, μια λιτή ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να δώσει το στίγμα αυτού του πολύκροτου διαζυγίου που είναι πρώτο θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ.

"Δεδομένης της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πιο πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Johnny δεν θα απαντήσει σε ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και ψέματα για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι, η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα ολοκληρωθεί γρήγορα." ανέφερε ο εκπρόσωπός του, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά για πρώτη φορά επισήμως το διαζύγιο.

Η 30χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ζητά διατροφή ενώ σύμφωνα με τα ξένα μέσα ζητά από τον δικαστή εκτός από το να ορίσει ένα μηνιαίο ποσό που θα της δίνει ο Depp, να επωμιστεί εκείνος τα δικαστικά έξοδα για την έκδοση του διαζυγίου. Ο Depp πάντως φέρεται να έχει κάνει αίτηση απόρριψης της διατροφής και δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν έχει υπογραφεί προγαμιαίο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του ηθοποιού υπολογίζεται κάπου ανάμεσα στα 350 και 400 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει πολλά ακίνητα μεγάλης αξίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ