ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Alicia Keys δεν θα φορέσει make-up ποτέ ξανά

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από αυτή της την απόφαση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε μία σημαντική εκστρατεία έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα η διάσημη τραγουδίστρια Alicia Keys, η οποία αποφάσισε να σταματήσει να φοράει προϊόντα make-up, προσπαθώντας να προσελκύσει και άλλες γυναίκες στην επιλογή αυτή.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση προέβη στο «Lenny», το οποίο είναι το φεμινιστικό σάιτ των Lena Dunham και Jenni Konner. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί τους λόγους της απόφασής της, τονίζοντας ότι από νεαρή ηλικία όλα τα κορίτσια προσπαθούν να ανταποκριθούν στα πρότυπα ομορφιάς που πλασάρονται από τον χώρο της μόδας.

Επιδιώκουν, λοιπόν, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, μια τελειότητα που τους έχει παραδοθεί, σύμφωνα με τα πρότυπα που η κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν καθορίσει. Μέσα σε αυτή την εικόνα που τους έχει παραδοθεί ανήκει και η καθημερινή χρήση των προϊόντων ομορφιάς. Μιλώντας για τα δικά της βήματα στον χώρο, δήλωσε πως όταν έκανε τις πρώτες δημόσιές της εμφανίσεις, ο καθένας έκανε τοποθετήσεις και σχολίαζε τα δικά του.

Η τραγουδίστρια έγραψε πως η απόφασή της να μην ξαναφορέσει make-up πάρθηκε κατά τη φωτογράφιση του εξώφυλλου του νέου της άλμπουμ. Με το που τελείωσε την προπόνηση του γυμναστηρίου, μπήκε με την αθλητική της αμφίεση στο στούντιο, φορώντας ένα κασκόλ και ένα καπέλο του μπέιζπολ. Μόλις η φωτογράφος της την είδε, της είπε πως έπρεπε να τη φωτογραφίσει όπως ήταν, διότι όπως η μουσική της είναι αφτιασίδωτη και αυθεντική, έτσι πρέπει να είναι και οι φωτογραφίες της. Εκείνη τη στιγμή, η διάσημη τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της, σοκαρίστηκε και επέτρεψε στη φωτογράφο να την απαθανατίσει όπως ήταν.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, πήρε την απόφαση να μην ξαναφορέσει make-up κατά τις φωτογραφίσεις της και τις δημόσιές τις εμφανίσεις, ξεκινώντας τη συγκεκριμένη καμπάνια, στην οποία ευελπιστεί πως θα την ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X