ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Μέριλ Στριπ σατιρίζει τον Ντόναλτ Τραμπ

Η διάσημη ηθοποιός σατίρισε με μεγάλη επιτυχία τον Αμερικανό υποψήφιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Μέριλ Στριπ, η οποία φημίζεται για τις υποκριτικές της ικανότητες, για ακόμα μία φορά δεν απογοήτευσε με την ερμηνεία και το ταλέντο της.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του ετήσιου event για τον Σαίξπηρ, η Στριπ μεταμφιέστηκε ώστε να μοιάζει στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασε την αντίθεσή της προς την υποψηφιότητα Τραμπ για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη και τη Μάργκαρετ Θάτσερ, φόρεσε πορτοκαλί make-up στο γκαλά Shakespeare in the Pak, που διοργανώθηκε στο θέατρο Ντελακόρτ, στη Νέα Υόρκη. Η εμφάνισή της κρίθηκε τόσο επιτυχημένη, μιας και μετά δυσκολίας μπορούσε κάποιος να την αναγνωρίσει στο σκούρο κοστούμι και στην κόκκινη γραβάτα της.

Η Στριπ τραγούδησε μεταμφιεσμένη σε Ντόναλτ Τραμπ το τραγούδι «You’ll let me know why all the women say no». Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ερμηνεύεται παραδοσιακά από άντρες καλλιτέχνες και σύμφωνα με τους στίχους του οι άντρες μπορούν να γοητεύσουν τις γυναίκες μέσω της απαγγελίας του Σαίξπηρ.

 

 

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ