ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συγκινημένη η Adele στο Glastonbury

Μετά από τέσσερα τραγούδια κατάφερε να κάνει την εισαγωγή της

Η Adele ήταν το κύριο όνομα στο φεστιβάλ Glastonbury και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Άνοιξε το σετ με το ''Hello'' και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν δύσκολο να ακουστεί η φωνή της τραγουδίστριας γιατί το κοινό τραγουδούσε δυνατά. Μάλιστα, η συγκίνησή της ήταν τόση, που δεν μπορούσε να μιλήσει στην εισαγωγή και περιορίστηκε στο ''δεν ξέρω τι να σας πω ακόμα''.

Μετά από τέσσερα τραγούδια κατάφερε να κάνει την εισαγωγή της: 

''Θεέ μου, γεια σας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, Θεέ μου'' ξεκίνησε ενώ ζήτησε να φωτίσουν το κοινό περισσότερο. ''Το Glastonbury είναι τα πάντα για μένα. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό αλλά φοβόμουν πολύ. Σας πάω στοίχημα ότι κάποια στιγμή θα πέσω κάτω'. Δεν σας πειράζει αν μιλάω πολύ, έτσι; Ήρθα εδώ πολλές φορές, έζησα τις καλύτερες μου στιγμές εδώ. Σε λίγο θα είστε όλοι μεθυσμένοι, και το σετ μου θα κυλάει πολύ καλύτερα τότε '' είπε χωρίς να χάνει την αίσθηση του χιούμορ της. 

Φυσικά η συναυλία δεν κύλησε ''αναίμακτα''. Ένας παραγωγός ανέβηκε στη σκηνή για να ζητήσει από το κοινό να κάνουν χώρο για να βγει έξω κάποιος σοβαρά άρρωστος ενώ αργότερα η τραγουδίστρια ζήτησε να ξεκινήσει ξανά ένα τραγούδι γιατί δεν είχε αναπνοή. 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X