ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι stars που θα αποκτήσουν το δικό τους αστέρι το 2017

Συνολικά 34 προσωπικότητες θα τιμηθούν για τα επιτεύγματά τους στη βιομηχανία του θεάματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διάσημων που εντός του 2017 θα τιμηθούν για τα επιτεύγματά τους στη βιομηχανία του θεάματος

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διάσημων που εντός του 2017 θα αποκτήσουν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ.

Συνολικά 34 προσωπικότητες από τη μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση θα τιμηθούν για τα επιτεύγματά τους στη βιομηχανία του θεάματος σκαλίζοντας το δικό τους μπρούτζινο αστέρι πάνω στη Λεωφόρο και αφήνοντας την σφραγίδα τους για πάντα.

Ανάμεσά τους ονόματα όπως ο Ryan Reynolds, Eva Longoria, Chris Pratt, Amy Adams, Dwayne Johnson και Mark Ruffalo.

Η Longoria ήρθε στο προσκήνιο το 2005 όταν έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» (Desperate Housewives), ενώ οι πιο γνωστές ταινίες του Ryan Reynolds είναι το Deadpool και η ταινία «Η πρόταση» (The Proposal).

Στα διαπιστευτήρια του Mark Ruffalo, περιλαμβάνεται η ταινία «Όλα στο φως» (Spotlight), η οποία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 2016.

Ο Dwayne Johnson έγινε γνωστός ως παλαιστής με τον παρατσούκλι «The Rock», στη συνέχεια όμως στράφηκε στην υποκριτική και πρόσφατα έπαιξε στην ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα».

Ανάμεσα στους μουσικούς που θα αποκτήσουν αστέρι είναι ο ράπερ Ice Cube, ο τραγουδιστής John, το συγκρότημα Hall & Oates και οι NSYNC,το πρώην boy band του Justin Timberlake.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X