ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξέσπασε σε κλάματα η Madonna όταν έμαθε για τον βιασμό 5χρονης

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε με την πρώτη κυρία της Κένυας Μάργκαρετ Κενυάτα

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής Madonna ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Κένυα, καθώς ένας άνδρας εξιστορούσε πως η 5χρονη κόρη του έπεσε πρόσφατα θύμα βιασμού από έναν γείτονα της οικογένειας στην παραγκούπολη Κιμπέρα του Ναϊρόμπι.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα συναντήθηκε με τον άνδρα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Κιμπέρα, μία από τις μεγαλύτερες παραγκουπόλεις της Αφρικής, το Σάββατο και την Κυριακή. Μετέβη στην περιοχή προκειμένου να εξακριβώσει πώς θα μπορούσε να βελτιώσει τις ζωές των κατοίκων της, επισήμανε ένας εκπρόσωπος Τύπου.

«Ήταν μια απίστευτα δυνατή και (συνάμα) δυσάρεστη συζήτηση σχετικά με την πραγματικότητα της βίας που διέπει τις ζωές αυτών των ανθρώπων» δήλωσε ο Τρέβορ Νίλσον, ο οποίος είναι διευθυντής των ιδρυμάτων της Μαντόνα Raising Malawi και Ray of Light και τη συνόδευσε στο ταξίδι της.

«Αυτές οι ιστορίες έκαναν τη Μαντόνα να δακρύσει» είπε ο ίδιος στο Thomson Reuters Foundation.

Η Μαντόνα πήρε μαζί της στο ταξίδι της στην χώρα της ανατολικής Αφρικής τα τέσσερα παιδιά της και ανήρτησε ένα βίντεο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram όπου διακρίνονται να καθαρίζουν δρόμους, υδρορροές και να ζωγραφίζουν τοιχογραφίες.

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε επίσης με την πρώτη κυρία της Κένυας Μάργκαρετ Κενυάτα χθες Δευτέρα και συζήτησαν σχετικά με τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού ιδρύματός της για να υλοποιήσουν προγράμματα μητρικής και βρεφικής υγείας και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ