ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O πρίγκιπας Χάρι μετανιώνει που δεν μίλησε για τον χαμό της Νταϊάνα

«Είναι εντάξει να υποφέρεις, αρκεί να μιλάς γι' αυτό» εξομολογήθηκε στο BBC News

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του, δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον θάνατό της και για το αντίκτυπο που είχε στη ψυχολογία του μεγαλώνοντας.

Σε συνέντευξή του στο BBC News, ο Χάρι αποκάλυψε πως μετανιώνει που δεν είχε πει κάτι για τον χαμό της Diana το 1997, όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

«Είναι εντάξει να υποφέρεις, αρκεί να μιλάς γι' αυτό. Δεν είναι αδυναμία. Αδυναμία είναι να έχεις ένα πρόβλημα και να μην το αναγνωρίζεις, και να μην το λύνεις» είπε.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Βρετανό ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ, του οποίου η γυναίκα «έφυγε» από τη ζωή από καρκίνο, αφήνοντάς τον με τα τρία παιδιά τους, αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη και στο «στίγμα» που ακολουθεί κάποιον όταν είναι διάσημος. «Είναι εύκολο να βλέπεις κάποιον σαν τον Ρίο Φέρντιναντ και να λες ''παίρνεις τόσα πολλά λεφτά, είσαι επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, έχεις γρήγορα αυτοκίνητα'', αλλά στο τέλος της ημέρας, έχασε τη γυναίκα του πολύ νωρίς. Ο κόσμος θεωρεί πως αν έχεις δουλειά, αν είσαι εντάξει οικονομικά, αν έχεις οικογένεια και όλα τα σχετικά, όλοι πιστεύουν πως είσαι μια χαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ