ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στον αγώνα γυναικών κατά των εξαρτήσεων το ίδρυμα της Amy Winehouse

Το ίδρυμα βοηθάει τις γυναίκες να απεξαρτητοποιηθούν από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πέντε χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο της Amy Winehouse. Η οργάνωση που ιδρύθηκε προς τιμήν της, και φέρει το όνομά της, τιμά τη μνήμη της βοηθώντας αυτούς που περνούν παρόμοιες καταστάσεις.

Το Amy Winehouse Foundation ανακοίνωσε το ''Amy's Place'', ένα σπίτι για τις γυναίκες που παλεύουν να απεξαρτηθούν από το αλκόολ ή τα ναρκωτικα. Βρίσκεται στο Λονδίνο και θα φιλοξενεί γυναίκες από 18 μέχρι 30 ετών που προσπαθούν να προσαρμοστούν ξανά στην κοινωνία μετά την απεξάρτηση ενώ τις βοηθά να μείνουν νηφάλιες υγιείς.

Οι γυναίκες θα συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκεί τρεις μήνες με διάφορες δραστηριότητες όπως γιόγκα και ρέικι και θα μπορούν να μπορουν να μείνουν εκεί για μέχρι δύο χρόνια.

''Υπάρχουν περίπου έξι κλινικές μόνο για γυναίκες και πέραν τούτου υπάρχει μεγάλη έλλειψη στα ιδρύματ απου φιλοξενούν γυναίκες. Το μόνο που υπάρχει στο Λονδίνο τώρα, είναι ένα με τέσσερα δωμάτια και έξι μήνες λίστα αναμονής'' είπε ο διευθυντής του project, Dominic Ruffy.

To Amy's Place θα ανοίξει τις πόρτες του τις επόμενες εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ