ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Adele αρνήθηκε εμφάνισή της στο Super Bowl

Δεν αποδέχτηκε την πρόταση γιατί πιστεύει πως η διοργάνωση δεν αφορά στη μουσική

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Adele αποκάλυψε σε συναυλία της πως της έκαναν πρόταση για να πραγματοποιήσει εμφάνιση στο Super Bowl του 2017, αλλά η απάντησή της ήταν αρνητική, γιατί, όπως υποστηρίζει, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έχει να κάνει με τη μουσική.
To National Football League της Αμερικής δεν άφησε το σχόλιο της Adele ασχολίαστο, επισημαίνοντας ότι «Θαυμάζουμε την Adele. Κάναμε διάφορες συζητήσεις με πολλούς καλλιτέχνες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση στην Adele ή σε κάποιον άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι το Super Bowl στην Αμερική αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της χρονιάς, την οποία παρακολουθούν όχι μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι, αλλά και οι μουσικόφιλοι.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής αυτής διοργάνωσης, διάφοροι πολύ γνωστοί καλλιτέχνες έχουν αναλάβει κατά καιρούς να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο, με πολύ γνωστά ονόματα να πραγματοποιούν αξιόλογες εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία.

Οι τηλεθεατές ψυχαγωγούνται λοιπόν συνήθως από έναν μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος παρουσιάζει ένα φαντασμαγορικό show για δεκαπέντε περίπου λεπτά.

Κατά την περσινή χρονιά, τα ηνία της διασκέδασης ανέλαβαν οι Coldplay, με τους Beyoncé και Bruno Mars να κάνουν επίσης μία εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ