ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William γνώρισαν ένα μικρό δεινόσαυρο

Τον βοτανικό κήπο επισκέφθηκε σήμερα η Middleton και ο πρίγκιπας William

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον βοτανικό κήπο «Eden Project» επισκέφθηκαν σήμερα η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κορνουάλη.

Εκεί μάλιστα είχαν και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, αφού μια εργαζόμενη του πάρκου, η 27χρονη Nicole White τους πλησίασε κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό... δεινοσαυράκι. Επρόκειτο φυσικα για ένα από τα πολυάριθμα ρεαλιστικά ομοιώματα ζώων από κάθε χρονική περίοδο του πλανήτη, τα οποία κοσμούν διάφορα σημεία του κήπου.

«Η Kate δεν είδε αρχικά τι κρατούσα στα χέρια μου, γιατί το χρώμα του μικρού δεινόσαυρου ήταν ίδιο με τα ρούχα μου. Μόλις όμως συνειδητοποίησε τι ήταν, έβαλε τα γέλια» είπε η υπάλληλος του πάρκου.

Η Δούκισα του Κέιμπριτζ εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ομοίωμα και είπε στην υπαλληλο ότι είναι κρίμα που ο τρισχαριτωμένος της γιος, ο τρίχρονος πρίγκιπας George, δεν ήταν μαζί τους, αφού τρελαίνεται για δεινόσαυρους. Μάλιστα, τα αγαπημένα του παιχνίδια αυτήν την περίοδο είναι οι λούτρινοι δεινόσαυροι που του έχουν αγοράσει οι στοργικοί γονείς του.

Πηγή:MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ