ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μήνυση στον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του

Κατηγορείται ότι της έδωσε συνταγογραφούμενα φάρμακα που οδήγησαν στον θάνατό της

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο σύζυγος πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, μήνυσε τον διάσημο ηθοποιό, κατηγορώντας τον Καναδό ότι έδωσε στην Καθριόνα «Κατ» Γουάιτ συνταγογραφούμενα φάρμακα που οδήγησαν στον θάνατό της.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, η 30χρονη Γουάιτ, καλλιτέχνιδα Ιρλανδικής καταγωγής, είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της, με την μετέπειτα αναφορά της αστυνομίας να συμφωνεί με τον ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε λόγο για αυτοκτονία με υπερβολική δόση χαπιών.

Το πρακτορείο TMZ που εξειδικεύεται στο «κοσμικό ρεπορτάζ», αναφέρει πως οι σχέσεις του Κάρεϊ και της Γουάιτ είχαν αναθερμανθεί ήδη από την άνοιξη του 2015, και ότι η αυτοκτονία της γυναίκας ήρθε μόλις μία εβδομάδα μετά τον τελευταίο τους χωρισμό, το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Το ίδιο ακριβώς άλλωστε υποστηρίζει και ο χηρεύσας Μπάρτον που σημειώνει πως την περίοδο πριν τον θάνατό της, η Γουάιτ «είχε επαφές» με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Μπαρτον κατηγορεί τον Τζιμ Κάρεϊ ότι προμηθευόταν Percocet, Ambien και Propranolol με το ψευδώνυμο «Άρθουρ Κινγκ» και συχνά έδινε τα φαρμακευτικά δισκία στην Γουάιτ «παρόλο που γνώριζε ότι ήταν επιρρεπής στην κατάθλιψη και είχε στο παρελθόν επιχειρήσει να βάλει τέρμα στη ζωή της».

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που πρέπει να υψώσει κανείς το ανάστημά του και να υπερασπιστεί την τιμή του απέναντι στην κακία του κόσμου», ήταν η αντίδραση του Κάρεϊ, που χαρακτήρισε «ντροπιαστική» τη μήνυση του Μπάτον. «Δεν θα δεχτώ αυτή την απόπειρα να εκμεταλλευθούν εμένα και τη γυναίκα που αγάπησα», συνεχίζει στην επίσημη ανακοίνωσή του. «Τα προβλήματα της Κατ είχαν ξεκινήσει πολύ πριν γνωριστούμε και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από τον έλεγχο του οποιουδήποτε. Ελπίζω ότι σύντομα θα έρθει η μέρα που οι άνθρωποι θα σταματήσουν να προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν, και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Ο Μπαρτον υποστηρίζει ότι ο Καναδός ηθοποιός έκανε προσπάθεια να συγκαλύψει την εμπλοκή του στον θάνατό της, υποστηρίζοντας πως η Γουάιτ πήρε τα χάπια εν αγνοία του. Επιπλέον, ο χήρος «χρεώνει» στον Κάρεϊ ότι δεν συνεισέφερε στα έξοδα της κηδείας της γυναίκας του παρά τη «στενή τους σχέση».

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ