ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η έκπληξη της Kate Middleton σε αεροπλάνο

Επιβιβάστηκε σε μία πτήση των British Airways

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Kate Middleton μας έχει συνηθίσει να είναι κοντά στον κόσμο και, γενικά, δεν συμπεριφέρεται σαν τυπική πριγκίπισσα. Αυτή τη φορά, μόνη της χωρίς τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους, εμφανίστηκε σε οικονομική πτήση.

Μετά από μια κουραστική μέρα από εκδηλώσεις και πριγκιπικές υποχρεώσεις στην Ολλανδία, αποφάσισε να μην πάρει το προσωπικό της αεροπλάνο και να επιβιβαστεί σε μία πτήση των British Airways μαζί, φυσικά, με τους σωματοφύλακές της.

''Τη συνόδευσαν στο αεροπλάνο οι σωματοφύλακες και η υπόλοιπη ομάδα της για την 50λεπτη πτήση. Πηγή αναφέρει πως δεν έχει ξαναδεί τόσα πολλά κινητά τηλέφωνα να σηκώνονται ταυτόχρονα. Όλοι ήθελαν μια φωτογραφία της Δούκισσας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης μιλούσε με μέλος της ομάδας της ενώ όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο βγήκε πρώτη έξω, στο αυτοκίνητο που την περίμενε'' γράφει η εφημερίδα New Zealand Herald.

Παρόλο που δεν ταλαιπωρήθηκε στο αεροδρόμιο όπως ο... απλός κόσμος, είναι φανερό πως δεν την πειράζει να στερείται τις πολυτέλειες μιας πριγκίπισσας κάθε τόσο. Γι' αυτό την αγαπά ο κόσμος. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε πως οι γονείς της Middleton εργάζονταν σαν αεροσυνοδοί για τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ