ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Melania Trump και Michelle Obama μαζί στον Λευκό Οίκο

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία των δύο συζύγων που δόθηκε στην δημοσιότητα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία των δύο συζύγων που δόθηκε στην δημοσιότητα στον τύπο από την κοινή συνάντηση του Donald και της Melania Trump με το ζεύγος Obama αφού τα ζευγάρια δεν φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί, όπως συνηθίζεται στην είσοδο του Λευκού Οίκου.

Η FLOTUS και η Melania Trump, που σύντομα θα έχει και επισήμως τον τίτλο αυτό, συναντήθηκαν χθες για πρώτη φορά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έκαναν την πρώτη γνωριμία τους και ασχολήθηκαν με τη «μεταβίβαση» του ρόλου της Πρώτης Κυρίας. Λίγες ώρες αργότερα, ο Λευκός Οίκος έδωσε μόλις μία φωτογραφία από τη συνάντησή τους ενώ επισήμως ο Obama δήλωσε: «Η Michelle είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί την μέλλουσα Πρώτη Κυρία και είχαμε επίσης μια εξαιρετική συζήτηση με εκείνη».

Την ίδια στιγμή ο Donald Trump έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter τη συνάντηση των δύο γυναικών σημειώνοντας πως η Melania συμπάθησε πολύ την Μichelle.

Το γαλλικό πρακτορείο έκανε πάντως τις συγκρίσεις στο τηλεγράφημά του το οποίο αναφέρει πως η Michelle Obama, ηλικίας 52 ετών, η πρώτη στην ιστορία Αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μια πρώην δικηγόρος με πτυχίο από το Χάρβαρντ, θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο τη 20η Ιανουαρίου με τη δημοτικότητά της στα ύψη. Εξαιρετικά χαρισματική, συγκεντρώνει ποσοστό 79% στις θετικές γνώμες, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση του Gallup με αντικείμενο τη δημοτικότητα των Πρώτων Κυριών. Η Michelle Obama είναι πιο δημοφιλής κι από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Από την άλλη η Melania Trump, ηλικίας 46 ετών, ένα πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία που έχει πολλά να αποδείξει: στο 28% ανέρχεται το ποσοστό των θετικών γνωμών στο πρόσωπό της και στο 32% των αρνητικών. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση για μια μέλλουσα Πρώτη Κυρία από τη δεκαετία του 1980, σύμφωνα με το Gallup.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X