ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μητέρα στα 50 της η Τζάνετ Τζάκσον

Η τραγουδίστρια και ο άνδρας της είναι ενθουσιασμένοι για τη γέννηση του γιού τους

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μητέρα για πρώτη φορά στα 50 της έγινε η γνωστή τραγουδίστρια Tζάνετ Τζάκσον σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστριας.

Η τραγουδίστρια και ο άνδρας της, επιχειρηματίας στο Κατάρ, Ουισάμ αλ Μάνα, δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη γέννηση του γιού τους, Εϊσσά αλ Μάνα.

«Η γέννα της τραγουδίστριας ήταν ομαλή και τώρα ξεκουράζεται» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τον περασμένο Απρίλιο, όταν η τραγουδίστρια ακύρωσε την περιοδεία της με τίτλο «Unbreakable», φούντωσαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της μέσω ενός βίντεο που δημοσιοποίησε, είχε πει ότι «μια ξαφνική αλλαγή» την υποχρέωσε να ακυρώσει τις συναυλίες.

Από το 2012 που παντρεύτηκε δήλωνε ότι ήθελε να επικεντρωθεί στο να δημιουργήσει οικογένεια.

Η Τζάνετ Τζάκσον γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1966 στην Ιντιάνα και είναι η μικρότερη από τα εννέα παιδιά που απέκτησε η οικογένεια και ασφαλώς αδελφή του Μάικλ Τζάκσον.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Janet Jackson κυκλοφόρησε το 1982, για να ακολουθήσουν άλλα 10. Το τελευταίο με τίτλο Unbreakable κυκλοφόρησε το 2015 ενώ έχει κερδίσει επτά βραβεία Grammy.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ