ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Obama τίμησε την Michelle στην τελευταία ομιλία του

Ο Obama μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια της ζωής του για τη σύζυγο του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όσο ο νέος πλανητάρχης, Donald Trump υποβιβάζει τις γυναίκες, ο Barack Obama στην τελευταία του ομιλία μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια της ζωής του για την σύζυγο και σύντροφο της ζωής του, υπενθυμίζοντας στον αμερικανικό λαό γιατί είναι από τους πιο αγαπητούς προέδρους που πέρασαν από το οβάλ γραφείο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος είπε ''αντίο'' στο λαό της Αμερικής με μια συγκινητική ομιλία, κάνοντας αναφορές σε όλα όσα κατάφερε μαζί με τον κόσμο αυτά τα οκτώ χρόνια, στον μελλοντικό πρόεδρο αλλά και την οικογένειά του. Μιλώντας για την γυναίκα της ζωής του δάκρυσε και ο ίδιος, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το πόσο αγαπημένοι είναι.

''Michelle LaVaughn Robinson, ένα κορίτσι από τα Νότια που εδώ και 25 χρόνια είσαι όχι μόνο η σύζυγός μου και η μητέρα των παιδιών μου, αλλά και η καλύτερή μου φίλη. Ανέλαβες ένα ρόλο που δεν ζήτησες ποτέ και τον έκανες δικό σου με χάρη και θάρρος και στυλ και καλό χιούμορ. Έκανες το Λευκό Οίκο ένα χώρο που ανήκει σε όλους''.

Για τις κόρες του, Malia και Sasha:
''Κάτω από τις πιο παράξενες συνθήκες, έχετε γίνει δύο εξαιρετικές νεαρές γυναίκες, έξυπνες και όμορφες αλλά κυρίως ευγενικές και σκεπτόμενες και γεμάτες πάθος. Αντέξατε τόσα χρόνια στο προσκήνιο τόσο εύκολα. Απ' όλα όσα έκανα στη ζωή μου, είμαι περισσότερο περήφανος που είμαι πατέρας σας'

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ