ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Natalie Portman: Καταγγέλει τον μισογυνισμό του Hollywood

«Ο Ashton Kutcher πληρώθηκε τα τριπλάσια χρήματα από εμένα στο 'No Strings Attached»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το θέμα της ανισότητας στο Hollywood φαίνεται πως ξανανοίγει, αφού μετά την επίσημη επιστολή-καταγγελία της Jennifer Lawrence που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά το 2015 σχετικά με το χάσμα που υπάρχει στο θέμα των μισθών ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες ηθοποιούς, το ζήτημα θάφτηκε όπως κάθε hot topic.

Τώρα άλλη μια οσκαρική σταρ φέρνει στην επιφάνεια τον μισογυνισμό που υπάρχει στο Hollywood. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, η Natalie Portman αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία σε σχέση με τους άντρες συναδέλφους της και ευτυχώς το έκανε αφού δεν πρόκειται να συμβεί κάποια αλλαγή αν οι γυναίκες συνεχίσουν να παραμένουν σιωπηλές.

''Ο Ashton Kutcher πληρώθηκε τα τριπλάσια χρήματα από εμένα στο ''No Strings Attached''. Είναι κάτι που γνώριζα από την αρχή και συμβιβάστηκα γιατί είναι αυτό το θέμα με τις ατάκες στις ταινίες . Οι δικές του ήταν τρεις φορές περισσότερες από τις δικές μου, οπότε είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί τα τριπλάσια χρήματα. Δεν εκνευρίστηκα τότε όσο έπρεπε. Εννοώ πως πληρωνόμαστε αρκετά, οπότε είναι δύσκολο να παραπονεθείς αλλά από την άλλη το χάσμα είναι μεγάλο'', ανέφερε σχετικά η ηθοποιός.

Να αναφέρουμε επίσης πως το 2014 η Sony αποκάλυψε πως η Jennifer Lawrence και η Amy Adams πληρώθηκαν λιγότερα από τους συμπρωταγωνιστές τους στην ταινία American Hustle, ενώ πολλές celebrities στο παρελθόν μίλησαν για την δική τους εμπειρία.

Όπως σημειώνει η Portman ''Σε σύγκριση με τους άντρες σε άλλα επαγγέλματα οι γυναίκες πέρνουν το 80 σεντ στο δολάριο, ενώ στο Hollywood η αναλογία για τις γυναίκες είναι 30 σεντ στο δολάριο''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ