ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Kim K: Επέστρεψε στο Instagram ως κακομοίρα

Η Kim προωθεί με ένα διαφορετικό τρόπο τον εαυτό της στα social media

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

''Σταμάτα να παριστάνεις την φτωχή''... είναι ένα από τα χιλιάδες σχόλια που διαβάσαμε κάτω από τις νέες φωτογραφίες που ανεβάζει τις τελευταίες μέρες η Kim Kardashian West στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο η επιστροφή της διάσημης ριάλιτι περσόνα στα social media δημιούργησε μεγάλο ντόρο, και παρόλο που έκανε μια αποχή τριών μηνών από το αγαπημένο της μέσο μετά την πολυσυζητημένη ληστεία στο Παρίσι, οι φαν της ήταν εκεί για να την καλωσορίσουν με κάποιες επιπλέον προσθήκες μάλιστα στον αριθμό των followers της.

Μόνο που όσοι την ακολουθούν παρατήρησαν μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που η Kim προωθεί τον εαυτό της στα social media. Με ένα συγκεκριμένο φίλτρο που κάνει τις φωτογραφίες της να δείχνουν κάπως σκοτεινές, η Kim εμφανίζεται σε ένα σπίτι με λιγοστά έπιπλα, ενώ τα περισσότερα ποστ της έχουν να κάνουν με τον Kanye και τα παιδιά, ντυμένοι όλοι με πολύ απλά ρούχα που δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε για τις φανταχτερές φωτογραφίες και την υπερβολική προβολή του πλούτου της, η ριάλιτι σταρ μάλλον αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους... Μόνο που όπως κάθε πράγμα που κάνει η Kim, το έκανε με μια μεγάλη δόση υπερβολής φτάνοντας στο άλλο άκρο γεγονός που έκανε έξαλλους τους φαν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ