ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον θεωρεί ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε

«Ο θάνατος του πατέρα μου το 2009 ήταν στημένος»

ΠΗΓΗ: skai.gr

Την πεποίθησή της ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε εξέφρασε στην πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις.

«Ο θάνατος του πατέρα μου το 2009 ήταν στημένος» δήλωσε η 18χρονη πλέον μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ προσθέτοντας πως ο πατέρας της όσο ζούσε της είχε πει πολλές φορές ότι κάποια μέρα θα τον σκοτώσουν.

«Ακούγεται σαν μια απλή θεωρία συνωμοσίας και ίσως και μπούρδα αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές και όλοι στην οικογένεια γνωρίζουν καλά πως ήταν στημένο», υποστηρίζει η Πάρις τονίζοντας ότι ήταν πολλοί εκείνοι που τον ήθελαν νεκρό.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι σκάκι που θέλω να μάθω να παίζω ώστε να τους φέρω αντιμέτωπους με την δικαιοσύνη» είπε χωρίς να δώσει ονόματα ούτε να εμπλέξει τον γιατρό του Μάικλ τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση προποφόλης, ενός ισχυρού ενδοφλέβιου αναισθητικού βραχείας δράσης. Ο γιατρός του Κόνραντ Μάρεϊ που του χορήγησε το φάρμακο κατηγορήθηκε αργότερα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Παράλληλα η Πάρις μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε όταν ήταν 14 ετών. Χωρίς να θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες είπε ότι ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία την οποία αντιμετώπισε μόνη της.

Τέλος στη συνέντευξή της η μοναχοκόρη του Μάικλ Τζάκσον τόνισε ότι ο ποπ τραγουδιστής είναι σίγουρα ο βιολογικός της πατέρας«Ήταν και θα είναι για πάντα ο πατέρας μου. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά λένε ότι βλέπουν την ομοιότητα των δυο μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ