ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:52
 

«Έξω από τα νερά της» η Oprah Winfrey χωρίς την εκπομπή της

Το «The Oprah Winfrey Show» παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα σε τηλεθέαση talk show στην αμερικάνικη τηλεοπτική ιστορία

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Σε συνέντευξή της προς το People η βασίλισσα των talk shows μιλάει για τη ζωή της μετά το τέλος του The Oprah Winfrey Show.

Η 63χρονη Oprah παραδέχεται ότι δεν εύκολο να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς την εκπομπή, που μεταδιδόταν για 25 σεζόν, από το 1986 μέχρι το 2011 και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα σε τηλεθέαση talk shows στην αμερικάνικη τηλεοπτική ιστορία.

«Για περίπου δύο χρόνια, ήμουν έξω από τα νερά μου. Ήμουν τόσο συνηθισμένη να ακολουθώ καθημερινά ένα δρομολόγιο, από τη στιγμή που θα ξυπνούσα το πρωί. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που μία μέρα όλα άλλαξαν. Και είπα “Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τι κάνω τώρα;”».

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή η Winfrey είπε ότι «ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω κατάθλιψη», μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής.

«Έλεγα: Ω εντάξει, είναι 7.30 το πρωί και ξύπνησα μόλις άκουσα πουλιά. Έπρεπε να καταλάβω πώς θα βάλω ένα χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε αυτά που θέλω να κάνω. Δεν χρειάζονταν να είμαι συνεχώς στο γραφεί. Δεν έχω μία εκπομπή στις 9 και άλλη στη μία και μετά στις 3 να κάνω σύσκεψη», είπε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «έπρεπε να σκεφτώ πώς μπορώ πλέον να δημιουργήσω μία ζωή βασισμένη στα πράγματα που θέλω. Δεν ήξερα όμως τι ήθελα, κι αυτό μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβω», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X