ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:52
 

H έκπληξη Obama στη Michelle για την επέτειο τους

Γιορτάζουν 25 χρόνια γάμου

Με αφορμή τα 25 χρόνια γάμου τους, και ενώ η Michelle μιλούσε στο Συνέδριο Γυναικών της Πενσυλβάνια μαζί με τη Shonda Rhimes, ο Barack της έκανε έκπληξη με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο με το οποίο εξέφραζε την αγάπη του

»Γεια σου γλυκιά μου. Άκου, ξέρω πως είσαι με όλες αυτές τις σημαντικές γυναίκες στην Πενσυλβάνια, και μοιράζεσαι τη σκηνή με τη φίλη μας, τη Shonda Rhimes, αλλά έπρεπε να διακόψω το πάρτι γιατί σήμερα κλείνουμε 25 χρόνια γάμου.

Το ότι με αντέχεις για 25 χρόνια είναι μια φανταστική μαρτυρία για το τι υπέροχο, υπομονετικό, άγιο πλάσμα είσαι. Ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα γιατί όχι μόνο ήσουν μια φανταστική σύντροφος, όχι μόνο ήσουν μια καλή φίλη, κάποια που με έκανε να γελώ, κάποια που πάντα ήθελε να κάνω αυτό που θεωρούσα σωστό, αλλά ήσουν υπόδειγμα για τις κόρες μας αλλά και τη χώρα ολόκληρη.

Ήταν πραγματικά η καλύτερη απόφαση που έκανα ποτέ το να επιμένω τόσο πολύ για ένα ραντεβού, μέχρι που είπες ''ναι''. Ελπίζω να νιώθεις το ίδιο», ήταν το μήνυμα του Barack Ombama.

Μετά το πρώτο σοκ, η Michelle αρκέστηκε στο να αστιευτεί λέγοντας «Καλύτερα να πάω σπίτι». Ωστόσο φρόντισε και η ίδια να στείλει δημόσια τις ευχές της στον σύζυγό της μέσω των social media, γράφοντας «Χαρούμενη 25η επέτειο. Ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, είσαι ακόμα ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο υπέροχος άντρας που ξέρω».

Πηγή: Must

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X