ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes για το 2017

Η φωτογραφία συγκέντρωσε 11.21 εκατομμύρια likes.

Newsroom K

Φέτος έγιναν διάφορα στον κόσμο της showbiz αλλά τα περισσότερα είχαν να κάνουν με εγκυμοσύνες, γέννες κτλ. Στη λίστα με τις 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes για το 2017 βλέπουμε την ανακοίνωση εγκυμοσύνης αλλά και της γέννησης των διδύμων της Beyonce, η ανακοίνωση πως ο Cristiano Ronaldo θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Khloe Kardashian αλλά και η μεταμόσχευση νεφρού της Selena Gomez και η πέμπτη τιμητική διάκριση του Cristiano Ronaldo.

Ποια όμως ήταν αυτή με τα περισσότερα likes;

Πίσω στον Φεβρουάριο, η Beyonce πόζαρε ανάμεσα σε λουλούδια και φουσκωμένη την κοιλιά της ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος δίδυμα. Η φωτογραφία συγκέντρωσε 11.21 εκατομμύρια likes.

Στη δεύτερη θέση ο Ronaldo ανακοινώνει πως θα γίνει ξανά μπαμπάς, με 11.18 εκ. Στην τρίτη, η φωτογραφία μετά την μεταμόσχευση νεφρού της Selena Gomez, με 10.4 εκ. likes, στην τέταρτη η Beyonce με τα δίδυμα και 10.2 εκ. likes και στην πέμπτη η κοιλίτσα της Khloe Kardashian, με 8.6 εκατομμύρια likes.

Το 2ο μισό της δεκάδας συμπληρώνουν ο Ronaldo με την ανακοίνωση των διδύμων (8.3 εκ. likes) αλλά και η φωτογραφία με την πέμπτη τιμητική διάκριση του (8.2 εκ. likes), η selfie της Selena Gomez με τον The Weeknd από το Coachella (8.2 εκ. likes), η φωτογραφία τους από το Met Gala (7.8 εκ. likes) και η πρώτη φωτογραφία με ξανθά μαλλιά (7.7 εκ. likes).

Πηγή: must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X