ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

Η Κονσίτα αποκάλυψε ότι είναι φορέας του HIV

Εκανε την αποκάλυψη βάζοντας τέρμα σε έναν εκβιασμό εις βάρος της

ΠΗΓΗ: CNN

Με μια ανάρτηση της στο Instagram η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για την Αυστρία Κονσίτα Βουρστ αποκάλυψε ότι είναι φορέας του HIV.

H Βουρστ έκανε την αποκάλυψη βάζοντας τέρμα σε έναν εκβιασμό εις βάρος της.

Η τραγουδίστρια είπε ακόμα ότι αναγκάστηκε να μοιραστεί κάτι τόσο προσωπικό με τον κόσμο καθώς έχει πέσει θύμα εκβιασμού από έναν πρώην σύντροφό της.

"Έχω διαγνωστεί με τον ιό του HIV εδώ και πολλά χρόνια" έγραψε η Κονσίτα στο προφίλ της στο Instagram. "Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά το κοινό, αλλά ένας πρώην φίλος μου με έχει απειλήσει ότι θα το δημοσιοποιήσει και δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να με τρομάξει και να επηρεάσει τη ζωή μου εξαιτίας αυτού".

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ιός είναι κάτω από το όριο ανιχνευσιμότητας και συνεπώς δεν μπορεί να μεταδοθεί.

"Ελπίζω να δώσω και σε άλλους ανθρώπους το θάρρος και να κάνω ένα βήμα εναντίον του στιγματισμού ανθρώπων που, μέσω της συμπεριφοράς τους ή των άλλων, έχουν μολυνθεί από τον ιό" πρόσθεσε.

Αποκάλυψη και απολογία

Πρόσφατα δημοφιλής εφαρμογή για κοινωνική δικτύωση απολογήθηκε μετά από την αποκάλυψη της νορβηγικής ΜΚΟ SINTEF ότι μοιράστηκε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της (εαν είναι οροθετικοί ή όχι, τη θεραπεία που ακολουθούν κα) με τις εταιρίες Apptimize και Localytics "για τη βελτιστοποίηση της εφαρμογής".

"Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι ποτέ δεν έχουμε πωλήσει και ποτέ δεν θα πωλούσαμε δεδομένα χρηστών, ιδιαίτερα πληροφορίες για την κατάσταση HIV, σε διαφημιστές ή σε οποιονδήποτε άλλο. [...] Η αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση HIV είναι και ήταν πάντα εντελώς προαιρετική. [...] Τα μοναδικά άτομα που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες χρηστών μαςείναι οι αξιόπιστοι εξωτερικοί συνεργάτες μας, οι οποίοι μας βοηθούν να αναπτύξουμε νέα χαρακτηριστικά και να παραδώσουμε σχετικά μηνύματα στους χρήστες μας. Δεν είναι διαφημιστές. Είναι εταιρίες που χαίρουν σεβασμού και παίρνουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια τόσο σοβαρά όσο και εμείς. Τις τελευταίες δύο μέρες ακούσαμε τις ανησυχίες σας. Τα προσωπικά δεδομένα και η εμπιστοσύνη σας είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Και είναι σημαντικά για μένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε πρόσθετες αλλαγές ώστε να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα ακόμα πιο ασφαλή. Από τώρα και στο εξής, τα δεδομένα για την κατάσταση HIV θα απομονωθούν από τις υπόλοιπες πληροφορίες που έχουμε, έτσι ώστε να μην είναι προσβάσιμα ακόμη και από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας με τους οποίους δουλεύουμε καθημερινά" σημείωσε ο Jack Harrison-Quintana, εκπρόσωπος της εφαρμογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X