ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λία Ρίμινι: «O Toμ Κρουζ είναι διαβολικός»

Η Λία Ριμίνι καταφέρθηκε ενάντια στον Τομ Κρουζ για την περίοδο τηλεοπτικής παραγωγής

Newsroom K

Ηθοποιός, παραγωγός και πρώην μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας η Λία Ρίμινι μίλησε δημόσια για το "προσωπείο του Τομ Κρουζ".

Για ακόμη μια φορά η Λία Ριμίνι καταφέρθηκε ενάντια στον Τομ Κρουζ με την ευκαιρία της προώθησης της δεύτερης σεζόν περιόδου της τηλεοπτικής παραγωγής "Leah Remini: Scientology and the Aftermath".

"Υπάρχει μία δημόσια προσωπικότητα αυτού του ατόμου που σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και ανοίγει τα χέρια του και σε αγκαλιάζει και τον θεωρείς πολύ πνευματώδη και υπάρχει το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα που είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα" είπε.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλοι το έχουμε αυτό - αυτό που είμαστε δημόσια και αυτό που είμαστε πίσω στα παρασκήνια, αλλά οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον Τομ και δουλεύουν για τον Τομ, ακόμα και οι άνθρωποι που είναι Σαϊεντολόγοι, θα πουν ότι είναι διαβολικός" είπε η ηθοποιός που από το 2013 που αποχώρησε από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, όπου βρεθεί και σταθεί κατηγορεί τον 55χρονο ηθοποιό.

"Οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου μπορούν να πουν ότι είμαι κακή συνεργάτης, όλοι οι ηθοποιοί μπορεί να είναι. Αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Αυτός είναι ίδιος ο Ντέιβιντ Μισαβίτζ (επικεφαλής της Σαϊεντολογίας) θα μπορούσαν να είναι δίδυμοι" πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

90.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Τι γράψατε; 90000 αναματα; 90 να είναι οι μέρες σας , μονο! »
Leonindas  |  23:13

Με ποιους θα κυβερνήσουν;

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μια καλή, ανθηρή οικονομία, προϋποθέτει μια καλή και σταθερή Κυβέρνηση. Όμως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ.  |  16:52

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση