ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:35
 

Με ταπεράκι στους βασιλικούς γάμους

Εστειλαν γράμματα στους προσκεκλημένους ενθαρρύνοντάς τους να φέρουν τα δικά τους τάπερ με φαγητό

Newsroom Κ, Αθήνα

Η πρόσκληση επρόκειτο να χτίσει γέφυρες ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και σε κάποιους από τους πιο περιθωριοποιημένους της βρετανικής κοινωνίας. Χίλια διακόσια μέλη του κοινού επιλέχθηκαν προκειμένου να συγκεντρωθούν στους κήπους του κάστρου Ουίνδσορ για να είναι από τους πρώτους που θα δουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως παντρεμένο ζευγάρι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η φιλοξενία είναι περιορισμένη. Εκπρόσωποι της βασιλικής οικογενείας έστειλαν γράμματα σε αυτούς τους προσκεκλημένους ενθαρρύνοντάς τους να φέρουν τα δικά τους τάπερ με φαγητό, σε μία κίνηση που, σύμφωνα με έναν προσκεκλημένο, είναι «απίστευτη».

Ο οδηγός Ντέμπρετ για τους καλούς τρόπους συμβουλεύει ότι πρέπει να σερβιριστούν τουλάχιστον έξι καναπεδάκια κατ’ άτομο πριν από το γεύμα σε ένα γάμο. Οι προσκεκλημένοι του βασιλικού ζευγαριού ενθαρρύνθηκαν, ωστόσο, «να φέρουν το δικό τους φαγητό σε ταπεράκια διότι δεν θα πωλείται φαγητό και ποτό στον χώρο». Τα πλήθη θα περάσουν τουλάχιστον τεσσερισήμισι ώρες έξω από το παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, γεμίζοντας ένα χώρο που στην αντίθετη περίπτωση θα φαινόταν κενός στα τηλεοπτικά πλάνα.

Τα ανάκτορα του Κένσιγκτον ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας ότι θα υπάρξουν κάποια εδέσματα και ποτά χωρίς, πάντως, να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό, βέβαια, δεν νοιάζει τον Ρασίντ Μπαγιάτ, επικεφαλής φιλανθρωπικής οργάνωσης νεολαίας από το Κόβεντρι, ο οποίος θα παραστεί στον γάμο με τη γυναίκα του, επειδή λόγω Ραμαζανίου θα νηστεύει από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.

Τα ανάκτορα του Κένσιγκτον ανακοίνωσαν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι ήθελαν να επιτρέψουν στα «μέλη του κοινού να αποτελέσουν μέρος των εορτασμών». Οι προσκεκλημένοι στο κάστρο του Ουίνδσορ είναι άτομα από «διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και ηλικίες ανάμεσα στους οποίους και νέοι που έδειξαν ηγετικές τάσεις και αυτοί που υπηρέτησαν τις κοινότητές τους». Ολοι τους θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις τηλεοπτικές εικόνες που θα μεταδοθούν σε όλο τον κόσμο, σε ένα κοινό που θα προσεγγίζει πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται η ρίψη ρυζιού και κονφετί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X