ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Πότε γίνεται ατομικό το «Survivor»

Ανατροπή στο Survivor. Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και στο εξής.

Newsroom K

Θα παραμείνουν δυο ομάδες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως δυο ομάδες. Από την πλευρά των Μαχητών θα παραμείνουν οι πέντε παίκτες και από την πλευρά των Διασήμων θα παραμείνουν οι δυο.

Ένας άθλος θα είναι για τους Διάσημους τα επόμενα αγωνίσματα. Θα παίζουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την Σάρα Εσκενάζυ και μετά ο άλλος παίκτης (είτε είναι ο Χρανιώτης είτε είναι ο Αγγελόπουλος) εναλλάξ με κάθε έναν από τους Μαχητές.

 Ο Γιώργος Χρανιώτης αποχώρησε από το Survivor

Στο μεταξύ παρελθόν από το Survivor αποτελεί πλέον ο Γιώργος Χρανιώτης. Οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ακούσουν το αποτέλεσμα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Από την διαδικασία της αποχώρησης εξαιρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τέθηκαν αυτόματα υποψήφιοι και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι αυτός που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η εμπλοκή του πρίγκιπα Andrew στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή Jeffrey Epstein

Η νέα κίνηση της βασίλισσας

Ο πρίγκιπας Andrew γνωστοποίησε ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον
Newsroom K
 |  SHOWBIZ
X