ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:15
 

Στο Προεδρικό η Ελένη Φουρέιρα (φωτος)

Πρόεδρος και ερμηνεύτρια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την Eurovision και τη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας

Newsroom K

Στο Προεδρικό Μέγαρο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στις 11.15 το πρωί της Δευτέρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη συνεχάρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον διαγωνισμό, κάτι άλλωστε που είχε κάνει από την πρώτη στιγμή με ανάρτησή του στα social media, μετά την επιτυχία της στον τελικό της Λισαβώνας.

Πρόεδρος και ερμηνεύτρια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον διαγωνισμό και τη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας που κατάφερε να διαφημίσει την Κύπρο με την εκρηκτική συμμετοχή της στη Eurovision, σε όλο τον κόσμο.

Καλωσορίζοντας την εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχάρηκε την ίδια και την ομάδα της καθώς και τη Διεύθυνση του ΡΙΚ αφού, όπως είπε, «προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

«Ένοιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματα αλλά και το αίσθημα που μας δώσατε εκείνο το βράδυ και βεβαίως μετά, την αγωνία που περάσαμε», ανέφερε, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Μπράβο, μπράβο, μπράβο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο γιατί την Κύπρο την αγαπάμε ιδιαίτερα».

«Χαίρομαι πάρα πολύ αν τα καταφέραμε έστω και λίγο μαζί με το ΡΙΚ να κάνουμε μια Ευρώπη να μιλάει για την Κύπρο», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή εξάλλου, να κάνουμε έτσι εντύπωση ως Κύπρος». «Είμαστε πολύ περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ», σημείωσε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς που μας εμπιστευθήκατε», ανέφερε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε επίσης ότι οι επιλογές ήταν καλές από πλευράς ΡΙΚ και για τον συνθέτη και για την ερμηνεύτρια αλλά και την ομάδα που την πλαισίωνε.

«Αυτό που έχει σημασία είναι η σκηνική παρουσία και η απόδοση που ήταν εξαιρετική και ακόμα οι εκρήξεις συνεχίζονται», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X