ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Survivor: Τα ποσοστά αποχώρησης Μπο και Κοκκινάκη

Αποχωρεί άλλος ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων

Newsroom K

Άλλη μια αποχώρηση από το Survivor έρχεται απόψε στις οθόνες μας.

Ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων αναμένεται σήμερα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, βάζοντας έτσι ένα τέλος στο “ταξίδι” του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Είναι η πιο δύσκολη ώρα για όλους τους παίκτες του Survivor, καθώς καλούνται να αποχωριστούν έναν άνθρωπο, με τον οποίο ζούσαν μαζί για πάρα πολύ καιρό.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων του Survivor είναι ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης, οι οποίοι θα μάθουν απόψε το βράδυ τι αποφάσισαν οι Έλληνες τηλεθεατές. Ο διεθνής πολίστας βγήκε προτεινόμενος από την κάλπη με τρεις ψήφους, ενώ ο γνωστός ράπερ προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, αναμένεται να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιες διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι οποίες μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν πως ο Κώστας Κοκκινάκης είναι αυτός που θα ετοιμάσει …βαλίτσες για την Ελλάδα απόψε το βράδυ.

Τα ποσοστά που παίρνουν Μπο και Κοκκινάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπο παραμένει στο παιχνίδι με ποσοστό 53%, έναντι 47% θετικών ψήφων που έλαβε ο Κώστας Κοκκινάκης. Τονίζεται ότι δεν πρόκειται για επίσημη πληροφόρηση αλλά για διαρροές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X