ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:58
 

Survivor: Το αποψινό επεισόδιο με τον… ξαφνικό θάνατο

Οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες συνεχίζονται κανονικά

Newsroom K

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor δεν θα μοιάζει με κανένα προηγούμενο!

Η ασυλία πάει πακέτο με την αποχώρηση. Η διαδικασία είναι άμεση: όποιος προταθεί για αποχώρηση φεύγει το ίδιο βράδυ! Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Ο λόγος; Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Οι νέοι κανόνες

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν στη διάθεση των τηλεθεατών για 24 ώρες. Το κοινό ψήφισε και διαμορφώθηκε η λίστα των εννέα, από τον δημοφιλέστερο παίκτη, έως αυτόν με τις λιγότερες ψήφους.

Οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες συνεχίζονται κανονικά, όμως όταν βγαίνουν οι προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει εκ νέου το κοινό. Θα αποχωρεί αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους από τη λίστα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως το όνομά του. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στον ημιτελικό, όπου θα δούμε τέσσερις παίκτες. Την ομάδα που θα έχει κερδίσει στον αγώνα ασυλίας, πλέον, θα την περιμένει και ένα μεγάλο έπαθλο, διαφορετικό κάθε φορά.

Το αποψινό επεισόδιο με τον… ξαφνικό θάνατο

Μαχητές και Διάσημοι θα έρθουν απόψε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη πρόκληση. Ένα δύσκολο αγώνισμα υψηλών απαιτήσεων που θα κρίνει πολλά. Τα λάθη και οι αστοχίες δεν έχουν χώρο στον σημερινό στίβο μάχης. Όποιος χάνει θα το πληρώνει ακριβά. Χάνεις την ασυλία, μπαίνεις στο συμβούλιο, σε προτείνουν για αποχώρηση, φεύγεις! Διαδικασία ξαφνικός θάνατος! Οι δύο ομάδες έχουν μόνο μια επιλογή: να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο της ασυλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X