ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:42
 

Το ζεύγος Clooney στο πλευρό των αντιρατσιστικών οργανώσεων

Το ίδρυμα Clooney έχει χορηγήσει ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια μέσω του ιδρύματος για τη Δικαιοσύνη για τον σκοπό αυτό

Αυτοί οι δυο λαμπεροί ακτιβιστές αναλαμβάνουν και πάλι δράση. Ο λόγος για τον George και την Amal Clooney που αυτή τη φορά μέσω του δικού τους ιδρύματος θα συνεργαστούν με το Southern Poverty Law Center (SPLC) ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα με στόχο το SPLC να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα του κατά των ομάδων μίσους στην Αμερική.

Το ίδρυμα Clooney έχει χορηγήσει ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια για τον σκοπό αυτό, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες που προέκυψαν μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ρατσιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων στο Σάρλοτσβιλ και την απροθυμία του Προέδρου Donald Trump να καταδικάσει τα επεισόδια.

''Ό,τι συνέβη στο Σαρλοτσβιλ και ό,τι συμβαίνει στις κοινότητες σε όλη την χώρα απαιτεί μια συνολική δράση στον αγώνα εναντίον του μίσους'' αναφέρει σε κοινή δήλωσή του το ζευγάρι.

''Όπως και ο George Amal Clooney είμαστε συντετριμμένοι από το μέγεθος, την ασχήμια και την θηριωδία στο Σαρλοτσβιλ. Είναι μια αντανάκλαση του πως η καμπάνια του Trump και η προεδρία ενεργεί. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στο Ίδρυμα Clooney που στέκεται στο πλευρό μας αυτές τις καθοριστικές στιγμές που η χώρα μας μάχεται ενάντια στο μίσος'', σημείωσε ο πρόεδρος του SPLC, Richard Cohen.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X